Εμπορικό κέντρο στα Σπάτα

Εμπορικό κέντρο στα ΣπάταΕμπορικό κέντρο στα Σπάτα. Η μεγάλη αλυσίδα εμπορικών κέντρων στην Ευρώπη, καθένα από τα οποία λέγεται με την ειδική ονομασία «εκπτωτικό χωριό», δημιουργεί το εικοστό τέτοιο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα. Αυτά τα εμπορικά κέντρα φιλοξενούν καταστήματα που εμπορεύονται είδη επώνυμων οίκων με μεγάλες μόνιμες εκτπώσεις 35-70%. Κατά την ιατρική κάλυψη του κέντρου χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά η μέθοδος της τηλεϊατρικής, η οποία τώρα εφαρμόζεται σε κάθε κατ’ οίκον ιατρική επίσκεψη. Ο γιατρός που πραγματοποιεί την επίσκεψη, υποστηρίζεται μέσω του συστήματος από απόσταση, από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

 

MCARTHURGLEN-ιατρείο-σταθμός-πρώτων-βοηθειών1Την ιατρική κάλυψη των εγκαινίων στο νέο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα κάλυψε η καταξιωμένη και στο χώρο της ιατρικής κάλυψης εκδηλώσεων, εταιρεία επείγουσας εξωνοσοκομειακής φροντίδας hoMed.

Επί πλέον στο νέο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα, στον ιατρικό σταθμό που εγκατέστησε η hoMed έγιναν και τα «εγκαίνια» του συστήματος τηλεϊατρικής, με το οποίο πρόκειται να υποστηρίξει από αυτό το καλοκαίρι μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

H hoMed είναι εξειδικευμένη στην κατ’ οίκον νοσοκομειακή περίθαλψη και τις επείγουσες ιατρικές επισκέψεις με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Επίσης η hoMed πραγματοποιεί κατ’ οίκον ακτινογραφίες, υπερηχογραφήματα, εξετάσεις αίματος, ενώ από το 1995 εφαρμόζει το σύστημα «νοσηλεία κατ’ οίκον» με το διεθνώς πρωτοποριακό τρόπο της κατ’ οίκον νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

Εμπορικό κέντρο στα ΣπάταΣταθμός τηλεϊατρικής εγκαταστάθηκε στον ιατρικό σταθμό του εμπορικού κέντρου McArthurGlen στα Σπάτα και βρισκόταν σε σύνδεση  σε πραγματικό χρόνο με το κέντρο τηλεϊατρικής της hoMed και με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

 

 

 

 

 

 

Εκτός από το εμπορικό κέντρο στα Σπάτα και τα ξενοδοχεία που θα εξυπηρετηθούν άμεσα, σταθμοί τηλεϊατρικής μπορούν να εγκατασταθούν μόνιμα σε εμπορικά κέντρα, ιδρύματα, ποντοπόρα πλοία, κατασκηνώσεις και άλλες παρόμοιες εγκαταστάσεις.

 

Πρόκειται για μια νέα παροχή της εταιρείας hoMed που είναι καρπός της επίσημης συνεργασίας της με την εταιρεία τηλεματικής και αυτοματισμών κτηρίων Mobile Home.

Εμπορικό κέντρο στα ΣπάταΗ διοίκηση της εταιρείας McArthurGlen προσέφερε κάθε δυνατή διευκόλυνση, ώστε ο ιατρικός σταθμός να προσφέρει ασφαλείς ιατρικές υπηρεσίες στους επισκέπτες, αλλά και τους υπαλλήλους. Διότι περισσότεροι από 1.000 υπάλληλοι υπολογίζεται ότι θα εργάζονται στα 110 καταστήματα του εμπορικού κέντρου, ενώ χιλιάδες κόσμου κατέφθασαν στα Σπάτα για να επισκεφθούν το νέο εμπορικό κέντρο και να περιηγηθούν στα 21.200 τετραγωνικά μέτρα που καλύπτει.

 

 

 

Η hoMed στηρίζει τον Πολιτισμό!

«Υγεία είναι η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής, πνευματικής και κοινωνικής ευεξίας του ατόμου και όχι μόνο η απουσία νόσου ή αναπηρίας». (Ορισμός της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας Π.Ο.Υ.).

Με δεδομένο τον ορισμό για την Υγεία που έχει δόσει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, η hoMed στηρίζει τον Πολιτισμό, προβάλλοντας αξιόλογα πολιτιστικά γεγονότα, όπως τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου.

Εμπορικό κέντρο στα Σπάτα

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011

Comments are closed.

ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ

Η hoMed χρησιμοποιεί μεθόδους τηλειατρικής σε όλες τις ιατρικές επισκέψεις. Έτσι μαζί με το γιατρό που επισκέπτεται τον ασθενή, βρίσκονται από απόσταση και γιατροί άλλων ειδικοτήτων.

ΣΥΡΡΑΦΗ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ

Συρραφές τραυμάτων και απλές επεμβατικές πράξεις, πραγματοποιούνται κατ' οίκον

VIDEO Συνέντευξη 1

Ποια είναι η ανάγκη για Κατ' Οίκον Νοσηλεία στην Ελλάδα, σε ποιους απευθύνεται και ποια είναι τα πλεονεκτήματα.

Ακτινογραφίες στο σπιτι

VIDEO Συνέντευξη 2

Check-up στο σπίτι, Εξετάσεις αίματος και Ακτινογραφίες στο σπίτι. Ποιο είναι το κόστος της Κατ' Οίκον Νοσηλείας.

VIDEO hoMed

Δραματική παρουσίαση του μοντέλου της κατ' οίκον νοσοκομειακής περίθαλψης

Υπερηχογραφήματα

VIDEO Συνέντευξη 3

Εξειδίκευση προσωπικού για την Κατ' Οίκον Νοσηλεία. Τι είναι η Τηλεϊατρική. Ποιο είναι το μέλλον της Κατ' Οίκον Νοσηλείας.

Γιατροί στο σπίτι

ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Σχεδόν κάθε ασθενής του οποίου η κατάσταση δεν χρειάζεται χειρουργείο ή εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας, μπορεί με ασφάλεια να νοσηλεύεται στο σπίτι του.

-Ιατρικές Επισκέψεις

-Εξετάσεις Αίματος

-Ακτινογραφίες

-Νοσηλεία

video title